Charlotta Sandler aloittaa huhtikuussa apteekkarina Lohjalla. kuva: Mikko Mäntyniemi
Uutinen

Charlotta Sandler on valittu vuoden 2024 Proviisorikollegaksi

23.03.2024 | 17:00

Teksti : Erja Elo

Proviisoriyhdistyksen myöntämän tunnustuksen sai tänä vuonna proviisori, FaT Charlotta Sandler, joka työskenteli aiemmin Apteekkariliiton farmaseuttisena johtajana.

Palkintoperusteissa kerrotaan, että Sandler on toiminut useiden vuosien ajan näkyvästi farmasian alan ja kollegoiden hyväksi. 

Häntä kuvaillaan rohkeaksi ja muita eteenpäin kannustavaksi. Häntä kiitetään laaja-alaisesta asiantuntijuudesta, aktiivisesta osallistumisesta alaa koskevaan keskusteluun sekä tavasta kohdata ihmiset esihenkilönä ja kollegana.

– Olen iloinen, nöyrä ja aivan liikuttunut siitä, että kollegat ovat halunneet ehdottaa tätä palkintoa. Tämä tuli aivan yllätyksenä, Sandler kertoo Apteekkari-lehdelle.

Hän työskenteli aiemmin farmaseuttisena johtaja Suomen Apteekkariliitossa, mutta lopetti työt tammikuun lopussa. Sandler aloittaa apteekkarina Lohjanharjun apteekissa huhtikuun puolivälissä.

– Minulla on iloinen ja kupliva odotus uutta uraa kohtaan. Olen parhaillaan ”apteekkariharjoittelijana” Tammisaaren Uudessa apteekissa, ja kaikki illat ovat kuluneet oman yrityksen paperitöihin.

Proviisoriyhdistys myöntää Proviisorikollega-tunnustuksen kollegiaaliselle, koko työyhteisön huomioon ottavalle proviisorille, joka edustaa ammattikuntaa positiivisella tavalla. Valinnan tunnustuksen saajasta teki ehdotusten perusteella Proviisoriyhdistyksen hallitus.