Uutinen

Apteekkariliitto jakaa apurahoja – vielä ehdit hakea!

04.04.2016 | 08:00

Teksti : INKERI HALONEN

Jaa artikkeli:

Apurahoja jaetaan farmasian tutkimuksen ja käytännön farmasian edistämiseen.

Apteekkariliitto jakaa hallinnoimistaan rahastoista vuosittain apurahoja farmasian tutkimuksen ja käytännön farmasian edistämiseen.

Parhaillaan haettavina ovat Farmasian edistämisrahaston ja Pro Farmasia -rahaston apurahat.

Farmasian edistämisrahaston apurahoja voivat hakea apteekkarit ja proviisorit. Tänä vuonna apurahoja jaetaan apteekkipalveluiden vaikuttavuustutkimuksiin.

Apurahan hakijan on esitettävä hakemuksessaan tarkka selonteko tutkimus- tai opintosuunnitelmastaan sekä sitouduttava vaadittaessa antamaan Suomen Apteekkariliiton hallitukselle kirjallinen selonteko tutkimuksiensa tai opintojensa tuloksista.

Pro Farmasia -rahastosta jaetaan apurahoja tunnustukseksi farmaseutille tai proviisorille esimerkillisestä toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä apteekissa. Apurahaa voi hakea myös toisen puolesta.

Apurahoja haetaan hakemuslomakkeilla:

Hakemuslomake Farmasian edistämisrahasto (pdf) >
Hakemuslomake Pro Farmasia -rahasto (pdf) >

Allekirjoitetut hakemukset osoitetaan ja toimitetaan 15.4.2016 mennessä osoitteella Suomen Apteekkariliitto / Ulla Raappana-Jänis, Pieni Roobertinkatu 14 C, 00120 Helsinki. Kuoreen tulee merkintä APURAHAHAKEMUS.

Hakemusaineiston voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen ulla.raappana-janis at apteekkariliitto.fi. Sähköpostiviestin aihekenttään merkitään APURAHAHAKEMUS.