Uutinen

Etälääkäripalvelu herättää kiinnostusta Vähässäkyrössä

12.01.2016 | 10:07

Teksti : ANNE KYTÖLÄ

”Etälääkäripalvelu kuulostaa hyvältä, koska Vähässäkyrössä on huonot lääkäripalvelut. Kyllä minä käyttäisin, ja olisin valmis maksamaan palvelusta”, Seija Tapio sanoo.

Apteekkarilehti kysyi muutamilta Vähänkyrön apteekin asiakkailta, olisivatko he valmiita käyttämään apteekin yhteydessä olevaa etälääkäripalvelua.

Apteekkari Samuli Ojala on järjestänyt tilat etälääkärin vastaanotolle apteekin entiseen neuvotteluhuoneeseen. Palvelu päästään aloittamaan, kunhan palvelua tarjoava lääkäritoimija valitaan.

Arto Myllyviita

En osaa sanoa, käyttäisinkö itse, sillä olen onneksi ollut perusterve enkä edes muista, koska olisin viimeksi käynyt lääkärissä. Mutta kyllä Vähässäkyrössä voi olla tarvetta tällaiselle palvelulle.

 


Leena Nikko

Käyttäisin, ja jonkun maksunkin maksaisin. Ehkä 35–40 euroa olisi sopiva summa käynnistä. Voisin hyvin kysyä etälääkäriltä esimerkiksi Parkinsonin-taudista. Mieheni sairastaa sitä, ja hoidan paljon hänen asioitaan puhelimitse. Vähänkyrön terveyspalveluihin olen tyytyväinen. Palvelu on hyvää, kuten myös apteekissa.


Terttu Latvala

Ehkä käyttäisin, en oikein tiedä. Menen yleensä lääkäriin työterveyshuollon kautta.

 

 


Seija Tapio

Etälääkäripalvelu kuulostaa hyvältä, koska Vähässäkyrössä on huonot lääkäripalvelut. Kyllä minä käyttäisin, ja olisin valmis maksamaan palvelusta. Mutta sellaisiakin on, joilla ei ole varaa maksaa.

 


Markku Kujala

Joissakin lievissä sairauksissa voisin käyttää, mutta jos sairastuisin vakavasti, haluaisin tavata lääkärin ihan oikeasti kasvotusten. Etälääkärin luona käymisestä en haluaisi maksaa yhtä paljon kuin tavallisesta lääkärikäynnistä. Vähänkyrön terveyspalveluihin olen tyytyväinen. Olen joutunut odottamaan lääkäriin pääsyä ehkä pari viikkoa, mikä on mielestäni kohtuullista.