Hyppää sisältöön

Oriola uusi toimitusjohtaja on Katarina Gabrielson. Gabrielson työskentelee parhaillaan Oriolan väliaikaisena toimitusjohtajana sekä Ruotsin B2B-liiketoimintojen johtajana. Hän on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 2012 ja toiminut useissa johtotehtävissä.

Ennen Oriolaa hän työskenteli eri rooleissa vähittäiskaupan alan yrityksissä. Gabrielson on Ruotsin kansalainen.

Hän seuraa tehtävässä Elisa Markulaa, joka ehti toimi yhtiön toimitusjohtajana vain puolisen vuotta ennen irtisanoutumistaan helmikuun lopulla.

 

Oriolan hallituksen puheenjohtajan Panu Routilan mukaan Katarina Gabrielsonilla on useiden johtotehtäviensä ansiosta vahva kokemus ja asiantuntemus Oriolan liiketoiminnasta.

– Hänellä on vahvat näytöt osallistumisesta Oriolan muutokseen, ja hän onkin jo osoittanut kykynsä johtaa yhtiötä eteenpäin tuloskäänteen varmistamiseksi. Toivotamme Katarinan lämpimästi tervetulleeksi Oriolan toimitusjohtajaksi, Routila sanoo yhtiön tiedotteessa.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta johtaa Oriolaa – yhtiötä, joka on urani aikana merkinnyt minulle hyvin paljon. Olen erittäin sitoutunut jatkamaan toimenpiteitä yhtiön tuloskäänteen varmistamiseksi. Minulla on pätevät tiimit Oriolassa, ja yhdessä koko henkilöstön kanssa jatkamme viime vuonna aloittamaamme muutosmatkaa. Haluan kiittää hallitusta sen osoittamasta luottamuksesta, sanoo Gabrielson. 

Mitä mieltä olit artikkelista?

Agreed 0 times
Said to be thoughtful 0 times
Has raised questions 0 times
Disagreed 0 times