Hyppää sisältöön
Apteekkari-lehtiä

APTEEKKARI on Suomen Apteekkariliiton sidosryhmälehti ja apteekkialan johtava päättäjämedia. Lehden kautta tavoittaa kaikki Suomen apteekkarit ja valtaosan apteekkiproviisoreista. Lehteä lukevat myös lääke- ja apteekkialan ammattilaiset lääkeyrityksissä ja alan viranomais- ja koulutusyksiköissä.

Yhtä painettua lehteä lukee keskimäärin 3,2 henkilöä ja yhtä lehteä luetaan keskimäärin 2,2 kertaa. Lehden verkkosivuilla on keskimäärin 25 000 kävijää kuukaudessa.

APTEEKKARI seuraa lääke- ja apteekkialan kehitystä kotimaassa ja ulkomailla, taustoittaa alan uutiset ja ilmiöt, tekee omia selvityksiä ja toimii julkisena lääkepolitiikan keskustelufoorumina. Painettu lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja lehden painos on 2 200.

Vuonna 2021 tehdyn lukijatutkimuksen (JHelske Research/Aikakausmedia) mukaan yli 80 prosenttia lukijoista kokee lehden tärkeäksi alan tietolähteeksi.

Lukijat kuvailevat lehteä ajankohtaiseksi, monipuoliseksi, laadukkaaksi ja luotettavaksi julkaisuksi, jonka tarjoamaa tietoa ei muualta saa. Myös lehden ulkoasu saa lukijoilta kiitosta.

APTEEKKARI tärkeä apteekkitiedon lähde myös vaikuttajille ja toimittajille, ilmenee T-Median vuonna 2020 tekemästä kyselystä*. Kyselyyn vastanneista vaikuttajista 66 prosenttia ja toimittajista 83 prosenttia piti APTEEKKARIA erittäin tai melko tärkeinä apteekkitiedon lähteenä.

APTEEKKARI-uutiskirje kokoaa viikon uutisannin noin 2 500 tilaajan sähköpostiin perjantaisin.

APTEEKKARI-lehteä julkaisee ja kustantaa Apteekkariliiton viestintäyhtiö PharmaPress Oy. Lehti on perustettu vuonna 1912 ja se on Aikakausmedian jäsen. APTEEKKARI.fi-verkkosivusto avattiin vuonna 2008.

*Apteekkariliiton sidosryhmätutkimus 2020, T-Media Oy.

Tilaushinnat 2024

Painettu lehti ja digilehti 54,00 euroa
Digilehti 35,00 euroa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 %).

Tilaukset

Mediamyynti

Riku Suuriniemi
myyntiryhmän päällikkö
riku.suuriniemi@saarsalo.fi
p. 040 708 8564

Jari Nummikoski
myyntipäällikkö
jari.nummikoski@saarsalo.fi
p. 044 240 1181

Aineistojen toimitus: mediamyynti@apteekkariliitto.fi

Näköislehti

Digitaalinen näköislehti sisältää koko painetun lehden näköislehtenä. Näköislehti julkaistaan postituspäivän jälkeisenä päivänä klo 00:01, eli se on luettavissa jo ennen painetun lehden ilmestymistä.

Näköislehden käyttö edellyttää tunnusta ja salasanaa, jotka löytyvät painetun lehden sivulta 4. Näköislehden käyttö on painetun lehden tilaajille maksutonta. Näköislehden tilaajille toimitetaan tunnus ja salasana erikseen.

Näköislehtiarkisto kattaa lehdet numerosta 12/2004 alkaen.

Uutiskirjeen tilaus

Tilaa Apteekkari.fi -uutiskirje

Saat viikoittain koosteen apteekkialan tuoreimmista uutisista ja puheenaiheista. Voit peruuttaa tilauksesi milloin vain.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.