Hyppää sisältöön

Palkintoperusteissa kerrotaan, että Sandler on toiminut useiden vuosien ajan näkyvästi farmasian alan ja kollegoiden hyväksi. 

Häntä kuvaillaan rohkeaksi ja muita eteenpäin kannustavaksi. Häntä kiitetään laaja-alaisesta asiantuntijuudesta, aktiivisesta osallistumisesta alaa koskevaan keskusteluun sekä tavasta kohdata ihmiset esihenkilönä ja kollegana.

– Olen iloinen, nöyrä ja aivan liikuttunut siitä, että kollegat ovat halunneet ehdottaa tätä palkintoa. Tämä tuli aivan yllätyksenä, Sandler kertoo Apteekkari-lehdelle.

Hän työskenteli aiemmin farmaseuttisena johtaja Suomen Apteekkariliitossa, mutta lopetti työt tammikuun lopussa. Sandler aloittaa apteekkarina Lohjanharjun apteekissa huhtikuun puolivälissä.

– Minulla on iloinen ja kupliva odotus uutta uraa kohtaan. Olen parhaillaan ”apteekkariharjoittelijana” Tammisaaren Uudessa apteekissa, ja kaikki illat ovat kuluneet oman yrityksen paperitöihin.

Proviisoriyhdistys myöntää Proviisorikollega-tunnustuksen kollegiaaliselle, koko työyhteisön huomioon ottavalle proviisorille, joka edustaa ammattikuntaa positiivisella tavalla. Valinnan tunnustuksen saajasta teki ehdotusten perusteella Proviisoriyhdistyksen hallitus.

Mitä mieltä olit artikkelista?

Agreed 0 times
Said to be thoughtful 0 times
Has raised questions 0 times
Disagreed 0 times