Uutinen

Viestintäpalkinto Erkki Kostiaiselle

27.04.2012 | 15:01

Apteekkariliitto on myöntänyt vuoden 2012 viestintäpalkinnon viestintäjohtaja Erkki Kostiaiselle.

Hallitus perusteli palkintoa sillä, että Kostiainen on määrätietoisesti kehittänyt omaan työsarkaansa kuuluvia asioita viestintäjohtajana. Lisäksi hän on innostava työtoveri, aina positiivinen, seuraa aikaansa, on innovatiivinen, luo uutta, eikä ole kaavoihin kangistunut.

- Tätä työtä ei voi tehdä yksin. Viestinnällä ei ole mitään merkitystä, jos sillä ei ole sisältöä. Sisältö syntyy siitä, mitä apteekeissa tehdään päivittäin jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Jos apteekit toimivat huonosti, ei sitä voi viestinnällä muuksi muuttaa, Kostiainen sanoi kiitospuheessaan.

Erkki Kostiainen tuli Apteekkariliiton palvelukseen elokuussa 1991 lääkeinformaatioproviisoriksi. Hän siirtyi tiedottajaksi vuonna 1996 ja viestintäjohtajaksi vuonna 2000.

Hän toimi Terveydeksi! -lehden päätoimittajana 13 vuoden ajan. Sinä aikana lehti on noussut Suomen luetuimpien joukkoon ja sillä on yli 1,2 miljoonaa lukijaa.

Apteekkariliitto on jakanut viestintäpalkinnon tunnustuksena hyvästä viestinnästä vuodesta 1997 lähtien apteekkarille, muulle henkilölle tai taholle, joka on hyvällä toiminnallaan edistänyt apteekkien myönteistä julkisuuskuvaa. (EE)