Uutinen

Ulla Närhistä Vuoden Proviisori

10.11.2009 | 10:23

Jaa artikkeli:

Suomen Farmasialiitto valitsi Vuoden Proviisoriksi 2009 sosiaali- ja terveysministeriön virkamiehen, farmasian tohtori Ulla Närhin. Valitsijat kiittelevät Närhiä uran monipuolisuudesta.

Farmasialiitto perustelee valintaa sillä, että Ulla Närhi on vienyt farmasian alaa eteenpäin niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Ennen sosiaali- ja terveysministeriöön siirtymistään Närhi oli töissä Euroopan unionin komissiossa, jossa hän toimi vuosina 2007–2009 kansallisena neuvonantajana. Sinne hän siiryi Lääkelaitoksen pitkäaikaisena virkamiehenä. Ministeriössä hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa lääkelainsäädännön valmisteluun liittyvät asiat.

– Ulla Närhi on uravalinnoillaan osoittanut sen, että proviisorin tutkinto antaa monipuoliset valmiudet toimia erilaisissa haastavissa työtehtävissä. Närhi on työssään korostanut farmasian alan osaajien ammatillisuutta ja asiantuntijuutta, Farmasialiiton puheenjohtaja Inka Puumalainen sanoo.

Farmasialiitto jakaa Vuoden Proviisori -tunnustuspalkinnon jäsenelleen vuorovuosin Vuoden Farmaseutti-tunnustuspalkinnon kanssa. (IK)

Lue Ulla Närhin haastattelu Apteekkarilehdestä 11/2009!