Espooseen tulee maan kolmas, potilaita palveleva apteekki sairaalaan. Kaupungin muut uu... Lue lisää »

Kivun hoitoon tarkoitetut diklofenaakkitabletit ja -kapselit poistuvat Ruotsin apteekki... Lue lisää »

Hallitus nimitti odotetusti ylijohtajan toiselle kaudelle, joka jatkuu vuoden 2024 lopp... Lue lisää »

Vihreä risti ja punainen nenä jalkautuivat kadulle keräyslippaineen. Nenäpäiväviikko hu... Lue lisää »

Tällä kertaa ei tarvittu arpaa. STM:n ylijohtaja voitti työvaliokunnan kärkiehdokkaan H... Lue lisää »

Apteekkari Klaus Holttisen muotokuva paljastettiin

05.11.2008 22:29

Apteekkari Klaus Holttisen muotokuva paljastettiin keskiviikkona Apteekkariliitossa. Muotokuvan on maalannut JanNeva taiteilijanimeä käyttävä Janne Myllynen.

Klaus Holttinen on vuodesta 1995 lähtien ollut mukana useita vuosia Apteekkariliiton hallituksessa ja talousvaliokunnassa. Vuonna 2002 hän toimi liiton varapuheenjohtajana ja vuosina 2003-2006 liiton puheenjohtajana. Holttinen sai liiton kultaisen ansiomerkin viime tammikuussa.

Holttisen aikana Apteekkariliiton kansainvälinen toiminta lisääntyi merkittävästi, ja Holttinen oli itsekin mukana Euroopan apteekkijärjestön (PGEU) hallituksessa vuosina 2005-2006 ja toimi Pohjoismaisen apteekkiyhdistyksen (NA) puheenjohtajana 2004-2005.

Holttinen on syntynyt Lappeenrannassa vuonna 1956 ja valmistunut proviisoriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1980. Valmistumisensa jälkeen hän toimi proviisorina lääketeollisuudessa, Puolustusvoimissa, lääkintöhallituksessa ja apteekissa Riihimäellä. Joutsenon apteekkarina hän aloitti vuonna 1994 ja siirtyi sieltä hiljattain apteekkariksi Järvenpään Uuteen apteekkiin. (EK)