Uutinen

Vihreäristi-tuotteet apteekkien hyllyille

30.04.2012 | 08:33

Apteekkariliiton jäsenapteekit ovat saaneet oman tuotesarjan. Sen takana on Apteekkariliiton omistama Medifon, joka esitteli sarjan ensimmäiset tuotteet Apteekkaripäivillä viime perjantaina.

Myyntiin tulivat käsivoide ja jalkavoide, tabletinhalkaisija, kitkakiekko tölkkien avaamiseen, lämpöherkille lääkkeille tarkoitettu matkapakkaus, erilaisia lääkeannostelijoita, säädettävä kävelykeppi sekä tartuntapihdit, joilla voi poimia tavaroita lattialta tai hyllyiltä.

Medifonin toimitusjohtaja Mika Flink kertoo, että sarja tulee jo tämän vuoden aikana laajenemaan yli kahteenkymmeneen tuotteeseen.

– Toimme vihreäristi-apteekkituotteet markkinoille siksi, että yksityiset apteekit voivat erilaistua kilpailevista terveydenhoitotuotteiden myyjistä. Sarjan tuotteet on valittu niin, että apteekit pystyvät hyödyntämään myynnissä vahvuuksiaan, kuten asiantuntemustaan ja korkeaa tietotasoaan.

Medifon lupaa pitää tuotteiden hinnat edullisina. Yhtiö ostaa sarjan tuotteet pääosin suoraan valmistajilta ja tulee jatkossa myös jakelemaan ne suoraan apteekkeihin. Hankinta- ja jakeluketjussa ei ole yhtään ylimääräistä porrasta nostamassa tuotteiden hintoja. (EE)

Aiheesta lisää tällä viikolla ilmestyvässä Apteekkarilehdessä.