Uutinen

Varmennekortin voi tilata Farmasian Päivillä

08.11.2011 | 09:26

Apteekkariliiton ja väestörekisterikeskuksen tilapäinen rekisteröintipiste on avoinna lauantaina klo 9–16.

Sähköisen lääkemääräyksen eli eReseptin toimittamisessa tarvittavan varmennekortin voi tilata itselleen Farmasian Päiviltä Apteekkariliiton ja väestörekisterikeskuksen tilapäisestä rekisteröintipisteestä. Rekisteröintipiste sijaitsee Messukeskuksen 3. kerroksen kokoushuoneessa 301 ja se on avoinna lauantaina 19.11. kello 9–16.

Varmennekortin tilaajan on todistettava henkilöllisyytensä joko muovisella ajokortilla (myönnetty 1.10.1990 jälkeen), passilla tai henkilökortilla.

Varmennekortti voidaan myöntää proviisorille, farmaseutille ja farmasian oppilaalle, joka on jo suorittanut tai suorittamassa keväällä toisen apteekkiharjoittelujaksonsa, ja joka työskentelee edes osittain apteekissa apteekin tai henkilöstövuokrausyrityksen palveluksessa. Muut opiskelijat voivat saada omat varmennekorttinsa suoraan apteekistaan, jos tiedot heidän oikeuksistaan löytyvät Valviran Terhikki-rekisteristä.

Rekisteröinnin jälkeen sekä varmennekortti että käytössä tarvittavat PIN-tunnusluvut tulevat suoraan kortinhakijan kotiosoitteeseen eri lähetyksinä. (EK)

Katso rekisteröintipisteen sijainti >