Uutinen

Terveydeksi!-lehti siirtyy MCI Pressille

15.09.2014 | 09:00

Suunnittelutoimisto MCI Press Oy alkaa tuottaa Apteekkariliiton jäsenapteekkien Terveydeksi!-asiakaslehteä ensi vuoden alusta lähtien.

Suomen Apteekkariliitto ja sisältömarkkinoinnin suunnittelutoimisto MCI Press Oy aloittavat yhteistyön vuoden 2015 alussa. MCI Press Oy tuottaa jatkossa Apteekkariliiton jäsenapteekkien Terveydeksi!-asiakaslehden, jota jaetaan asiakkaille maksutta apteekeista.

Terveydeksi! on Suomen ylivoimaisesti luetuin terveysaiheinen lehti. Tuoreen KMT Lukija -tutkimuksen mukaan lehdellä on runsas 1,1 miljoonaa lukijaa.

– Lehteä on hiljattain uudistettu vastaamaan paremmin tämän päivän lukijan toiveita, mutta haemme yhteistyöllä uutta otetta lehden tuotantoon ja edelleen kehittämiseen. Halusimme osaavan kumppanin, joka on sisältömarkkinoinnin asiantuntija ja digitaalisen median monitaituri, Apteekkariliiton viestintäjohtaja Erkki Kostiainen perustelee käynnistyvää yhteistyötä.

Terveydeksi! tulee jatkossa panostamaan aiempaa enemmän myös sähköisiin kanaviin. Lehden sisältöä jaetaan myös sosiaaliseen mediaan.

– Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä ja sen mukanaan tuomia aivan uusia mahdollisuuksia, MCI Pressin kehitysjohtaja Mia Lehto kertoo.

Terveydeksi! ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen painos on vähintään 410 000 kappaletta. Lehteä julkaisee ja kustantaa liiton viestintäyhtiö PharmaPress Oy. Se on ilmestynyt vuodesta 1983 lukien, ensin tabloidina ja vuodesta 1990 aikakauslehtenä. Lehden päätoimittajana toimii viestintäproviisori Tiina Kuosa.

MCI Press Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä 28 henkilöä.

INKERI HALONEN