Uutinen

Terveydeksi!-lehden vahva suosio säilyy

01.03.2019 | 09:58

Teksti : OLLI-PEKKA TIAINEN

Apteekkien Terveydeksi!-lehdellä enemmän lukijoita kuin millään muulla suomalaisella terveysjulkaisulla.

Apteekeista asiakkaille ilmaiseksi jaettava Terveydeksi!-lehti pitää kärkipaikkansa Suomen luetuimpana terveyslehtenä.

Lehdellä on enemmän lukijoita kuin millään muulla suomalaisella terveyslehdellä, ilmenee tuoreesta kansallisesta mediatutkimuksesta (KMT). Terveydeksi!-lehti on lukijamäärältään Suomen viidenneksi suurin aikakauslehti. 

Terveydeksi!-lehden lukijamäärä on pysynyt samana kuin edellisessä mittauksessa: yhtä numeroa lukee keskimäärin peräti 452 000 suomalaista.

─ Lähes puoli miljoonaa lukijaa on suuri määrä, mikä tuo myös vastuuta. Terveydeksi! -lehden sisällön kulmakivenä on laadukkaasti tehty terveysjournalismi, kommentoi päätoimittaja, Apteekkariliiton viestintäproviisori Elina Aaltonen.

Terveydeksi!-lehden julkaisija on Suomen Apteekkariliiton viestintäyhtiö PharmaPress Oy. Lehden tuotannosta vastaa Otavamedia OMA.

Uusi konsepti houkuttelee silmäilyyn

Terveydeksi! -lehden konseptia on uudistettu juuri ilmestyneestä, vuoden 2019 ensimmäisestä numerosta alkaen.

─ Uusi Terveydeksi! -lehti houkuttelee silmäilyyn myös kiireisemmän arjen keskellä. Myös ulkoasua on raikastettu modernimmaksi, Aaltonen kertoo.

Uutta lehdessä ovat muun muassa reseptit satokauden herkuista ja helpot jumppaliikeohjeet. Lukijoiden on myös mahdollista osallistua juttujen ideointiin lehden Facebook-sivuilla.

─ Kaikkea emme ole muokanneet uusiksi. Terveydeksi! -lehden tavoitteena on jatkossakin tarjota ajankohtaista ja luotettavaa terveystietoa monipuolisesti ja puhuttelevasti, Aaltonen summaa.

Terveydeksi!-lehti myös verkossa ja somessa