Uutinen

Orion palauttaa tuotteitaan takaisin Oriolan jakeluun

25.01.2018 | 10:09

Teksti : ERJA ELO

PÄIVITETTY 26.1. klo 11.30. Syksyllä muiden tukkujen jakeluun siirretyt Orionin tuotteet palautuvat pääosin Oriolan jakeluun. Noin 200 Orionin tuotetta on kuitenkin tämän vuoden ajan monikanavajakelussa.

Orion siirtää sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä monikanavajakeluun ja jatkaa rajoitetun valikoiman osalta ei-lääkkeellisten tuotteiden monikanavajakelua.

Apteekit ja muut asiakkaat voivat tilata näitä tuotteita vuonna 2018 Oriolalta tai vaihtoehtoisesti joltain toiselta toimijalta. Muista tukkuliikkeistä Medifonin jakelun on tulossa sata Orionin ei-lääkkeellistä tuotetta ja Magnum Medicalille sata reseptilääkettä.

Monikanavajakeluun siirtyvien tuotteiden vuosimyynti Suomessa on enimmillään noin 90 miljoonaa euroa.

– Nyt sovitun järjestelyn tarkoituksena on varmistaa kaikissa olosuhteissa sydän- ja verisuonisairauksiin tarkoitettujen lääkkeiden saatavuus markkinoilla, sanoo Oriolan vt. toimitusjohtaja ja palvelut liiketoiminta-alueen johtaja Kimmo Virtanen.

Orion informoi apteekkeja lähiaikoina tarkemmin monikanavajakelussa olevista tuotteista ja aikataulusta.

Orion siirsi syyskuussa lääkkeitä väliaikaisesti Tamron jakeluun. Osaa tuotteista jakeli Magnum Medical. Orionin lääkkeettömiä itsehoitotuotteita jakeli Medifon.

PÄIVITETTY lisäämällä tieto Medifonista ja Magnum Medicalista.