Uutinen

Mikä oli Vuoden Terveysteko tai Terveysinnovaatio? Vielä ehdit ehdottaa!

30.11.2015 | 15:28

Teksti : INGIMAGE

Health Awards on uusi palkinto Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille.

Ketä tai mitä sinä ehdottaisit Vuoden Terveysteoksi tai Terveysinnovaatioksi?

Health Awards 2016 on uusi palkinto Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille. Kisan pääjärjestäjä on Tamro, mutta mukana ovat myös muun muassa Lääketeollisuus, Rinnakkaislääketeollisuus, Lääkäriliitto ja Apteekkariliitto.

Kisassa on kaksi kategoriaa: Vuoden Terveysteko sekä Vuoden Terveysinnovaatio.

Vuoden Terveysteko myönnetään organisaatiolle, oppilaitokselle tai henkilölle, joka on toteuttanut vuoden 2015 aikana yksittäisen terveysteon tai terveystekojen sarjan.

Vuoden Terveysinnovaatio myönnetään puolestaan organisaatiolle, oppilaitokselle tai henkilölle, joka on tuottanut viime vuoden aikana uuden terveysinnovaation, esimerkiksi palvelun tai teknologian.

Olennaista molemmissa sarjoissa on, että terveysinnovaatio hyödyttää tai voisi hyödyttää suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia aivan uudella tavalla.

Ehdokkaita kisaan voi asettaa vielä 11. joulukuuta asti. Tuomaristo valitsee hakuajan päättymisen jälkeen hakijoiden joukosta kolme finalistia. Palkinnon arvo on 5 000 euroa.

Health Awards tuomariston valitsema voittaja julkistetaan 29. tammikuuta 2016 Helsingissä pidettävässä Health Awards & Foresight Forum 2016 -tapahtumassa.