Uutinen

Katariina Kalsta on valittu Farmasian oppimiskeskuksen toiminnanjohtajaksi

14.11.2017 | 14:35

Katariina Kalsta aloittaa työt FOK:n toiminnanjohtajana joulukuun 11. päivä.

Farmasian oppimiskeskuksen uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty proviisori Katariina Kalsta. Hän aloittaa tehtävässään 11. joulukuuta. 

Kalsta siirtyy tehtävään Suomen Apteekkariliitosta, jossa hän on toiminut vuodesta 2013 Brand Managerina.

Kalsta on työskennellyt aiemmin muun muassa Yliopiston Apteekissa, Lääkelaitoksessa (nyk. Fimea), viestintätoimisto BNL:ssä ja Helsingin yliopistossa.

- Farmasian oppimiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä lääkealan toimijoiden kanssa. Uskon, että pystymme vastaamaan lääkealan osaamistarpeeseen ja voimme auttaa asiakkaitamme menestymään myös tulevaisuudessa. Tämä edellyttää, että pystymme tarjoamaan vaikuttavaa koulutusta myös innovatiivisin keinoin, Kalsta toteaa.

- Katariinan monipuolinen lääkealan, viestinnän, markkinoinnin ja digitalisaatiohankkeiden kokemus antaa meille hyvät eväät jatkaa osaamisen kehittämispalveluiden tarjoamista ja kehittämistä siten, että ne palvelevat sidosryhmiämme mahdollisimman hyvin, sanoo Farmasian oppimiskeskuksen puheenjohtaja, apteekkari Sinikka Kesseli-Pulkkinen.

Farmasian oppimiskeskus ry on johtava lääkealan kehittämispalveluiden tarjoaja. Se on riippumaton, voittoa tavoittelematon ja taloudellisesti itsenäinen toimija.

Yhdistyksen jäseniä ovat Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea, Lääketeollisuus ry, Lääke- ja terveyshuolto ry, Suomen Apteekkariliitto, Suomen Farmasialiitto, Yliopiston Apteekki ja Åbo Akademi.

Farmasian oppimiskeskuksen järjestämiin koulutustapahtumiin osallistuu vuosittain yli 8000 osallistujaa.

Vuoden päätapahtuma, Farmasian Päivät, järjestetään tänä vuonna 17.-18.11.