Uutinen

Farmasian Päivät alkavat perjantaina

17.11.2011 | 23:02

Päivitetty 18.11. 13:10 Farmasian alan suurin vuotuinen täydennyskoulutustapahtuma Farmasian Päivät käynnistyy perjantaina Helsingin Messukeskuksessa.

Perjantaina ohjelmassa on kaksi symposiumia, joista toisessa käsitellään uutta EU:n lääkeväärennösdirektiiviä ja sen vaikutuksia lääkealan toimijoille, ja toisessa lääkehuoltoa osana sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmää. Symposiumissa käydään myös paneelikeskustelu tulevaisuuden apteekkipalveluiden rahoituksesta.

Farmasian Päivien avajaiset alkavat illalla klo 18. Avajaisissa jaetaan apteekkineuvos Albert Wuokon palkinto ja palkitaan Vuoden opetusapteekki ja Vuoden lääkeinformaatioteko.

Farmasian Päivien luennoille osallistuu viikonlopun aikana noin 2 250 apteekki- ja lääkealan ammattilaista. Lisäksi näyttelyyn odotetaan noin tuhatta kävijää.

Apteekkariliitolla ja liiton yhtiöillä on Farmasian Päivien näyttelyssä yhteinen messuosasto (4b8), jossa esitellään muun muassa liiton jäsenille suunnattua Salkku-verkkopalvelua sekä yhtiöiden tuotteita ja palveluita. (EK)

Tule tapaamaan!

Liiton johtoa tapaat osastolla lauantaina 19.11. varmimmin seuraavasti:

Klo 11-12
Varapuheenjohtaja Marja Ritala
Toimitusjohtaja Ilkka Oksala

Klo 12-13
Puheenjohtaja Riitta Andersin
Viestintäjohtaja Erkki Kostiainen

Klo 13-14
Farmaseuttinen johtaja Sirpa Peura

Klo 14-15
Varapuheenjohtaja Tapio Rytilä
Talous- ja hallintojohtaja Ilkka Harjula