Maskeja voi edelleen käyttää toisten ihmisten suojaamiseksi esimerkiksi joukkoliikentee... Lue lisää »

PÄIVITETTY 4.6.2020 11:05 | Apteekkariliitto esittää, että farmaseuttikoulutuksen aloit... Lue lisää »

Antibioottiresistenssi vaihtelee paljon maiden välillä. Suomessa tilanne on vielä verra... Lue lisää »

Lääkehoidon kokonaisarvioinnissa muutettiin insuliinin annostelurytmiä ja saatiin diabe... Lue lisää »

Viro on ensimmäinen maa, jonka kansalaiset voivat hankkia Suomesta lääkkeitä omassa kot... Lue lisää »

Farmasian alumnitoiminta käynnistyi

20.03.2009 13:15

,

Emeritusprofessori Martti Marvola, dekaani Raimo Hiltunen ja rehtori Thomas Wilhelmsson kohottavat maljan farmasian hyvälle opetukselle Helsingin yliopistossa ja farmasian alumnitoiminnan käynnistymiselle. kuva: Wilma Hurskainen

Toiminta käynnistyi yliopiston alumniverkostossa, joka on Facebookin tai Koulukaverit.com -sivuston kaltainen verkkoyhteisö. Se tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon vanhojen tuttujen kanssa. Liittyminen verkostoon ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Yliopiston alumniverkostossa on farmasian alumneille oma ryhmä, joka toimii tiedekunnan tiedotuskanavana ja tarjoaa mahdollisuuden pysyä ajan tasalla yliopiston uudesta tutkimuksesta, erilaisista tapahtumista ja tilaisuuksista, sekä jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista. Syksyllä farmasian alumneille on luvassa oma luento- ja seurustelutilaisuus, kertoo suunnittelija Maija Tiippana Farmasian tiedekunnasta.

- Alumnisuhteet ovat yliopistolle tärkeä linkki työelämään. Alumneille verkosto tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon vanhojen opiskelukavereiden kanssa sekä siteen yliopistomaailmaan. Toiminta on vielä suhteellisen uutta, tällä hetkellä Helsingin yliopiston alumniyhteisössä on lähes 10 000 alumnia, kertoo Helsingin yliopiston alumnikoordinaattori Anni Siitonen.

Alumniverkostoon on liittynyt jo yli 80 farmasian tiedekunnan alumnia. Farmasian oma alumnitoiminta käynnistettiin Hyvän farmasian opetuksen juhlassa viime tiistaina. Samalla juhlistettiin farmasian tiedekunnan valintaa yhdeksi maan kymmenestä yliopistokoulutuksen laatuyksiköstä vuosille 2010-2012. (CS)

Lisätietoja ja alumniverkostoon liittyminen: Helsingin yliopiston alumnit

Arkisto