Uutinen

Farmasian alumnitoiminta käynnistyi

20.03.2009 | 13:15

Toiminta käynnistyi yliopiston alumniverkostossa, joka on Facebookin tai Koulukaverit.com -sivuston kaltainen verkkoyhteisö. Se tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon vanhojen tuttujen kanssa. Liittyminen verkostoon ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Yliopiston alumniverkostossa on farmasian alumneille oma ryhmä, joka toimii tiedekunnan tiedotuskanavana ja tarjoaa mahdollisuuden pysyä ajan tasalla yliopiston uudesta tutkimuksesta, erilaisista tapahtumista ja tilaisuuksista, sekä jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista. Syksyllä farmasian alumneille on luvassa oma luento- ja seurustelutilaisuus, kertoo suunnittelija Maija Tiippana Farmasian tiedekunnasta.

- Alumnisuhteet ovat yliopistolle tärkeä linkki työelämään. Alumneille verkosto tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon vanhojen opiskelukavereiden kanssa sekä siteen yliopistomaailmaan. Toiminta on vielä suhteellisen uutta, tällä hetkellä Helsingin yliopiston alumniyhteisössä on lähes 10 000 alumnia, kertoo Helsingin yliopiston alumnikoordinaattori Anni Siitonen.

Alumniverkostoon on liittynyt jo yli 80 farmasian tiedekunnan alumnia. Farmasian oma alumnitoiminta käynnistettiin Hyvän farmasian opetuksen juhlassa viime tiistaina. Samalla juhlistettiin farmasian tiedekunnan valintaa yhdeksi maan kymmenestä yliopistokoulutuksen laatuyksiköstä vuosille 2010-2012. (CS)

Lisätietoja ja alumniverkostoon liittyminen: Helsingin yliopiston alumnit