Uutinen

Apteekkariliitto uudisti verkkosivunsa

18.03.2011 | 09:59

Uusilla sivuilla on myös videoita ja linkit sosiaaliseen mediaan.

Uudelle sivustolle on linkitetty sisältöä myös liiton lehtien verkkopalveluista. Etusivulle päivittyvät Apteekkarilehden (Apteekkari.fi) tuoreimmat verkkouutiset, toimitusjohtaja Ilkka Oksalan Reunamerkintöjä-blogi sekä sisältöä Terveydeksi!-lehden sivuilta ja Facebookista.

Uusien sivujen kautta löytyy helposti myös lähin liiton jäsenapteekki, jota voi etsiä nimen, osoitteen tai jonkin muun kriteerin perusteella. Palvelun avulla selviää myös, mitkä apteekit tarjoavat mitäkin erityispalveluita ja millä kielillä kotimaisten kielten lisäksi apteekissa voi asioida.

Etusivulla näkyvät myös liiton tuoreimpien tiedotteiden otsikot ja ingressit ja etusivun takaa löytyvät osiot Apteekkariliitto, Apteekkitieto, Apteekkityö, Asiakkaille, Yrityksille ja Media. Apteekkityö-osiossa kerrotaan alan työstä ja opinnoista, ja liiton jäsenet voivat ilmoittaa maksutta avoimista työpaikoista apteekeissaan.

Suomen kieltä taitamattomia palvelee suppea englanninkielinen osio.

Uusien sivujen visuaalinen ilme luotiin Julkaisuosakeyhtiö Eliaksessa ja sivujen koodaus oululaisessa Koodiviidakossa, jonka kanssa on aiemmin toteutettu Apteekkarilehden Apteekkari.fi-sivusto ja lehden ja liiton sähköiset uutiskirjeet.

Uudet sivut näkyvät toistaiseksi tuotantoympäristössä, mutta domain-siirron jälkeen ne alkavat näkyä myös osoitteessa Apteekkariliitto.fi ja www.apteekkariliitto.fi. (EK)

Tutustu uusiin sivuihin >