Älypuhelin on Mika Wallinin tärkeä työkalu, sillä hän vaikuttaa aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Kuva: Niko Saarinen / Studio Saarinen
Uutinen

Apteekkari Mika Wallin noteerattiin 100 Terveysalan Vaikuttajan listalla

09.12.2022 | 09:35

Teksti : Hanna Hyvärinen

Palkinto tuli yhteistyön edistämisestä diabeteksen hoidossa sekä potilaiden ohjauksesta ja neuvonnasta apteekissa.

Kauhavan Ykkösapteekin apteekkari Mika Wallin nousi Mediuutisten 100 Terveysalan Vaikuttajan listalle. Wallin listattiin yhteistyön edistäjiin.

Valitsijoiden mukaan ”Wallin on edistänyt yhteistyötä hyvinvointikuntayhtymän kanssa diabeteksen hoidossa ja ohjannut lääkkeitä ostamaan tulleita potilaita saamaan hoitoa sen sijaan, että olisi vain edistänyt omaa myyntiään”.

Wallin on myös kertonut tapauksista aktiivisesti LinkedInissä, ja siten herätellyt ajattelemaan yhteistyön mahdollisuuksia muuallakin.

Wallin on muutenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja nostaa säännöllisesti esiin tapauksia, joissa potilaat ovat apteekin neuvonnan ansiosta välttäneet merkittäviä lääkitys- ja muita terveysriskejä.

Samalta alueelta listan kärkikolmikkoon nousi Kauhavan ja Evijärven kuntayhtymä Kaksineuvoisen farmaseutti Suvi Honkaniemi. Kolmen kärki julkistettiin aiemmin tällä viikolla.