Uutinen

Apteekit mukana SuomiMiehen seikkailuissa

06.05.2011 | 09:00

Valtakunnallinen SuomiMies seikkailee -rekkakiertue starttaa Helsingin Narinkkatorilta maanantaina 9.5. Paikallinen apteekki on edustettuna kullakin kiertueen 30 paikkakunnalla.

Monet miehet liikkuvat liian vähän ja syövät epäterveellisesti. Jo kolmatta kertaa käynnistyvä, valtakunnallinen SuomiMies seikkailee -rekkakiertue viestittää, että pienillä muutoksilla saadaan aikaan pysyviä muutoksia: hyvää oloa, kaventunutta vyötärönseutua, parempaa kuntoa ja terveitä vuosia.

Rekkaan rakennetulla testiasemalla voi arkivaatteissaan ja hikoilematta testata kuntonsa kolmella kuntotestillä, jotka mittaavat kehonkoostumusta, kestävyyskuntoa ja lihasvoimaa. Testin suorittanut saa testipalautteen ja halutessaan henkilökohtaista ohjausta rentoon liikkumiseen ja fiksuun syömiseen.

Apteekit ovat mukana kiertueella lääkeyritys Pfizerin Maailman Tervein Kansa 2015 -hankkeen kautta. Asiakkaat voivat tavata paikallisen apteekin edustajan kullakin kiertuepaikkakunnalla MTK2015-teltassa, joka on pystytetty rekan läheisyyteen. Lisäksi teltassa voi tavata paikallisia sosiaali- ja terveystoimen edustajia.

Rekkakiertue on osa kansallista SuomiMies seikkailee -kampanjaa. Kiertue toteutettiin ensimmäisen kerran vuosina 2007 ja 2008, jolloin sen aikana testattiin yhteensä 6 100 miestä. Seikkailua toteuttaa Kunnossa kaiken ikää -ohjelma yhteistyökumppaneineen.

Kiertue pysähtyy 30 paikkakunnalla sekä yhteensä 11 huoltoasemalla tarjoten ammattiautoilijoille, huoltoaseman asiakkaille ja paikkakunnan miehille SuomiMiehen kuntotestit. (MS)

Kiertueen aikataulu sekä lisätiedot >