Koirakin voi sairastua borrelioosiin tai levittää punkkeja kotiin. Lemmikkien suojaksi ... Lue lisää »

Turvaamistoimista on tulut riskitön tapa viivyttää hintakilpailun alkamista patentin um... Lue lisää »

Lääkeyritykset käyttivät viime vuonna yli 33 miljoonaa euroa yhteistyöhön terveydenhuol... Lue lisää »

Valtuutettu asiakas voi ostaa lääkkeitä esimerkiksi perheenjäsenille tai omaisille, eik... Lue lisää »

Itäkeskuksen apteekki ja hoivakoti Vanhalinna hiovat tänä kesänä lääkelogistiikkaa ja -... Lue lisää »

 

ILMOITUS


Haemme viestintäosastollemme

Järjestökoordinaattoria

monipuoliseen toimenkuvaan, joka sisältää järjestön kehittämistyötä, koulutussuunnittelua ja viestintää. Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus 9.10.2020 asti.

Etsimällämme henkilöllä on vahva järjestötausta ja kokemusta pitkäjänteisestä järjestöllisestä kehittämistyöstä. Työ sisältää webinaarien ja seminaarien suunnittelua ja koordinointia, joten osaaminen koulutussuunnittelusta katsotaan eduksi. Kokemus vaikuttajaviestinnästä ja ymmärrys apteekkialasta auttaa tehtävän hoitamisessa.

Odotamme reipasta ja positiivista työotetta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Työ vaatii kykyä omaksua laajoja kokonaisuuksia, valmiuksia ideoida uusia toimintatapoja ja viedä niitä määrätietoisesti eteenpäin.

Tarjoamme näköalapaikan apteekkialalle ja viihtyisän työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa. Lähetä hakemuksesi lyhyen CV:n ja palkkatoivomuksen kera sähköpostilla 19.6.2019 mennessä osoitteella elina.aaltonen@apteekkariliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Elina Aaltonen, elina.aaltonen@apteekkariliitto.fi ja puhelimitse 050 3627 281 ma 10.6. klo 10-11 ja ma 17.6. klo 9-10 sekä yhteiskuntasuhdejohtaja Hanna Kuntsi hanna.kuntsi@apteekkariliitto.fi ja puhelimitse 050 310 0676 16.6. asti.

Suomen Apteekkariliitto on yksityisiä apteekkeja edustava yhdistys. Apteekkariliitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkitoimintaa tukevia palveluita.

(7.6.2019)