Blogi

Hyvä lääkehoito kuuluu kaikille

28.06.2021 | 08:00

Teksti : Elina Aaltonen

Jaa artikkeli:

Apteekeissa kohdataan päivittäin ihmisyyden koko kirjo. Tahdomme osaltamme tehdä työtä yhdenvertaisen maailman puolesta, kirjoittaa proviisori, Apteekkariliiton Brand Manager Elina Aaltonen.

APTEEKIT KOHTELEVAT kaikkia asiakkaitaan tasa-arvoisesti, kuunnellen ja heidän ihmisarvoaan kunnioittaen. Olemme sitoutuneet siihen Apteekkitoiminnan eettisissä ohjeissa.

Apteekeissa kohdataan päivittäin ihmisyyden koko kirjo. Apteekissa huolehditaan asiakkaiden terveydestä, joten asioinnin yhteydessä käsitellään henkilökohtaisia ja usein herkkiäkin asioita. Meille on erityisen tärkeää, että jokainen asiakas tuntisi olonsa hyväksi ja turvalliseksi asioidessaan apteekissa.

APTEEKEISSA on vuodessa yli 60 miljoonaa asiakaskohtaamista, joten tilanteita ja asiakkaita on moninaisia. Arvelen, että joukkoon mahtuu sellaisiakin tilanteita, joissa voisimme syvemmällä osaamisella ja ymmärryksellä onnistua paremminkin.  

Tahdomme osaltamme tehdä työtä yhdenvertaisen maailman puolesta. Tulemme käsittelemään monimuotoisuuden kirjoon liittyviä teemoja omassa mediassamme ja kouluttamaan apteekin ammattilaisia. Uskon, että tietoisuuden lisääminen vahvistaa apteekkilaisten osaamista ja auttaa huomioimaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita entistä paremmin.

YHDENVERTAISUUS ja monimuotoisuus on tärkeä osa päivittäistä työtämme apteekissa. Sitoudumme kehittämään sitä entistä parempaan suuntaan. Haluamme, että jatkossakin jokainen voi tulla apteekkiin juuri sellaisena kuin on. 

Hyvä lääkehoito kuuluu kaikille yhdenvertaisesti! Hyvää ja iloista Pride-viikkoa! 

 

Kirjoittaja on proviisori ja Apteekkariliiton Brand Manager.